- Hirdetés -
- - - - -

Tagoknak

Felhasználónév
Jelszó
Emlékezz rám

- Hirdetés -
- - - - -
- Hirdetés -
- - - - -

TV Műsor

VIVA Comet 2010

Publikálva: Jun 20, 2010 by admin Kategória: TV Műsor
A VIVA Comet a VIVA televízió által Németországban, Magyarországon és Lengyelországban átadott könnyűzenei díj, melyet legelőször 1995-ben adtak át. Idén is átadták már a gömböket jelentős gálaműsor keretében. A szavazás során öt jelölt közül lehetett választani. A jelöltek a következők voltak.

Bikicsunaj Megasztár 5 válogatás

Publikálva: May 6, 2010 by admin Kategória: TV Műsor
Lezajlott egy újabb Megasztár 5 válogatás és még jó pár hátra van, de az első sztár már meg is született.  Az előadó Alphaville Big in Japan című nagy sikerű zeneszámával nevezett és egy igazi magyar feldolgozás lett belőle. :D El is olvasható a részlet a csodálatos énekből és természetesen Bikicsunaj videók is megtekinthetők az oldalon.

Az új csodálatos Bikicsunáj dalszöveg, zeneszöveg(zene? :D):
Oszil szil vojam bikicsunáj óóó de bikicsunáj,
csunáj bikicsunáj vicsáj bikicsunáj
tú rilisz tú szin szímdú bikicsunáj ó rájsz szialájszí májoszáj,
venszorízi vinyó bénking csunáj ó rö bikicsunáj

RTL Klubon indul az X-Faktor

Publikálva: Apr 24, 2010 by admin Kategória: TV Műsor
X-Faktor RTL Klub
2010 őszén az RTL Klub műsorára kerül  Anglia népszerű énekes-tehetségkutató műsora az X-faktor.  Simon Cowell nevével fémjelzett showműsor licencét megvásárolta a tv csatorna. A műsor eredeti szabálykönyvének megfelelően különböző kategóriákban mérhetik meg tudásukat az önjelölt énekesek.
A show legfőbb célja, hogy kivételes tehetségű énekeseket találjon, de emellett a külső megjelenés, a személyiség, a színpadi jelenlét és a tánctudás is fontos szerepet kap adásról-adásra.
Ahogy bármely tehetségkutató műsor esetén, itt is előválogatáson vesznek részt az indulók, ahol műsorkészítők döntik el, kik juthatnak a zsűri elé. A legtehetségesebbek felkészítő táborba mennek, és a legérdemesebbek kerülnek az élő show műsorba.
X-faktorban három különböző kategóriában indulnak a jelentkezők: 16-24 évesek, 24 év felettiek, valamint duók vagy együttesek.
oldal 1 / 1
- Hirdetés -
- - - - -